Skip to content

Vacature: Mechanical Engineer

Heb jij meer dan 3 jaar ervaring en een Bachelor- en/of Masterdiploma werktuigbouwkunde? Wil jij je mechanische expertise verder ontwikkelen? Lijkt het je leuk om binnen een toegewijd team te werken aan nieuwe producten? Ben je gemotiveerd voor het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden door proactief en leergierig te zijn? Dan is de baan van Mechanical Engineer bij Menntronics jou op het lijf geschreven.

Over deze functie

Met jouw bijdrage als Mechanical Engineer zorg je ervoor dat we inspirerende projecten kunnen doen in de hightech, machinebouw en productontwikkeling. Zo kun je werken aan interne projecten rondom onze collaboratieve robots, 3D-printers en high-end speakers. Daarnaast ga jij je kennis toepassen op actuele vraagstukken uit de markt, van aanvraag tot oplevering. Dit kan variëren van een conceptueel 3D ontwerp tot aan het maken van detailtekeningen en de bijbehorende documentatie.

Over jou

Als mechanical engineer ben je een enthousiaste persoonlijkheid met oog voor het technische en commerciële aspect. Je stelt proactief vragen aan collega’s, klanten of leveranciers. Samen met alle betrokken partijen kom je tot de beste oplossingen op een snelle en creatieve manier.

Daarnaast heb je:

  • een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau in de richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • kennis van 3D CAD-software
  • goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
  • een klantgerichte instelling en bereidheid om werkzaamheden bij de klant op locatie te verrichten.

Wat wij bieden

Het werken met interne projecten als 3D-printers, collaboratieve robots en high-end luidsprekers brengt een aantal leuke voordelen met zich mee. Zo krijg je:

  • Uitdagende projecten
  • Een fijn salaris
  • Interne trainingen naar keuze
  • Coaching on the job
  • Veel doorgroeimogelijkheden

Over ons

Menntronics is een jonge multidisciplinaire onderneming gespecialiseerd in productontwikkeling en engineering. Zo ontwikkelen wij samen met IF-Adamas aan de nieuwste generatie 3D-printers, collaboratieve robots en high-end speakers. Daarnaast voeren wij interessante opdrachten uit voor diverse klanten.