Skip to content

Vacature: Embedded Software Engineer

Apparaten worden steeds slimmer. Embedded systems zorgen ervoor dat apparaten in de toekomst nog zelfstandiger en nog gebruiksvriendelijker worden. Zonder een knap staaltje software is dit natuurlijk onmogelijk. Jij bent een expert op het gebied van embedded software en weet precies wat er nodig is om onze apparaten klaar te maken voor de toekomst. Je weet alles van programmeren en weet precies welke applicaties onze embedded systems naar een hoger niveau tillen.

Over deze functie

Wij ontwikkelen collaboratieve robots, 3D-printers en high-end luidsprekers. Daarnaast voeren we ook uitdagende projecten uit voor onze klanten. Hoe dan ook buig je je samen met het R&D-team over de meest interessante vragen voor verschillende opdrachten. Hoe kun je chips nog veiliger maken? Hoe passen de nieuwste sensoren in een al bestaand concept?

Het R&D-team is multidisciplinair, dus reken er maar op dat jullie snel en efficiënt tot een goed eindproduct komen. Voor deze functie is het belangrijk dat je complexe onderwerpen helder uit kan leggen, want lang niet elk teamlid heeft een technische achtergrond. Het kan zijn dat je soms de enige embedded software-expert bent, dus je zal binnen je team ook veel zelfstandig moeten werken.

Over jou

In jouw functie is het belangrijk dat je kennis hebt van jouw vakgebied, want jij hebt een groot deel van de kwaliteit van het eindproduct in handen. Jij hebt dus…

  • Een afgeronde bachelor of master (Technische) Informatica, Computerkunde, Embedded Systems Engineering of Elektrotechniek
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de ontwikkeling van embedded software
  • Ervaring met de embedded programmeertalen C & C++
  • Basiskennis van elektronica

Wat wij bieden

Het werken met interne projecten als 3D-printers, collaboratieve robots en high-end luidsprekers brengt een aantal leuke voordelen met zich mee. Zo krijg je:

  • Een fijn salaris
  • Interne trainingen naar keuze
  • Coaching on the job
  • Veel doorgroeimogelijkheden

Over ons

Menntronics is een jonge multidisciplinaire onderneming gespecialiseerd in productontwikkeling en engineering. Zo ontwikkelen wij samen met IF-Adamas aan de nieuwste generatie 3D-printers, collaboratieve robots en high-end speakers. Daarnaast voeren wij interessante opdrachten uit voor diverse klanten.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur je CV en een motivatiebrief naar info@menntronics.nl.